Rock

Any de naixement: Març 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pastor Alemany
Mida: Gran

En Rock és un gran amic de l’Omu. És energètic, propi d’un pastor alemany, però és un gos molt i molt carinyós. Pot conviure amb altres gossos i es porta molt bé. És simpàtic i s’adapta bé. Volem trobar una família per ell ara que és jove, i així que no passi la seva joventut al refugi. Ajuda’l a trobar una llar!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Marzo 2016
Sexo: Macho
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Grande

Rock es un gran amigo de Omu. Es energético, propio de un pastor alemán, pero es un perro muy y muy cariñoso. Puede convivir con otros perros y se porta muy bien. Es simpático y se adapta bien. Queremos encontrar una familia para el, ahora que es joven, y que así no pase su juventud en el refugio. Ayúdalo a encontrar un hogar.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org