Audrey

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  01/08/2010

L’estiu passat la Audrey va ser trobada, amb un seu company, abandonada a Bigues i Riells. És un amor de gata, només demana mimos i et segueix per tota la gatera per rebre atencions.

La Audrey és un trosset de pa, molt mansa i delicada, busca un amic per tota la vida.
Suposem que té uns 7 anys aproximadament, tot i que té tota la xispa d’un gat jove. A vegades la vida al carrer passa males jugades, però la Audrey ha arribat sana i preparada per trobar una llar definitiva.

És molt tranquil·la i s’ha adaptat de seguida amb els altres gats del refugi, així que tant si no tens, com si tens altres gats, la Audrey estarà encantada de compartir la seva vida amb tu!


El verano pasado Audrey fue encontrada, con un compañero, abandonada en Bigues i Riells. Es un amor de gata, sólo pide mimos y te sigue por toda la gatera para recibir atenciones.

Audrey es un trocito de pan, muy mansa y delicada, busca un amigo por toda la vida.
Suponemos que tiene unos 7 años aproximadamente, a pesar de que tiene toda la chispa de un gato joven. A veces la vida en la calle pasa malas jugadas, pero Audrey ha llegado sana y preparada para encontrar un hogar definitivo.

Es muy tranquila y se ha adaptado enseguida con los otros gatos del refugio, así que tanto si no tienes, como si tienes otros gatos, Audrey estará encantada de compartir su vida contigo!

Contacte info@protectoragranollers.org o al 938 402 777