Sheldon

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  08/05/2015

El Sheldon ha arribat fa molt poquet al refugi: amb quasi tres anys, aquesta pantereta ha sigut abandonada. Suposem que tenia família abans perquè és un gat molt dòcil i simpàtic.

Com tots els gats negres, el Sheldon és afectuós i juganer, a més a més és molt bo i ha decidit que vol trobar una llar com més aviat millor. Fa tan poc que és amb nosaltres que ens agradaria que fos adoptat com més aviat millor, sense haver de passar un llarg període de temps en el refugi. És un gat sa i adorable: no pots demanar més!

Vine al refugi i pregunta pel Sheldon.


Sheldon ha llegado hace muy poquito al refugio: con casi tres años, esta panterita ha sido abandonada. Suponemos que tenía familia antes porque es un gato muy dócil y simpático.

Cómo todos los gatos negros, Sheldon es cariñoso y juguetón, además es muy bueno y ha decidido que quiere encontrar un hogar cuanto antes mejor. Hace tan poco que está con nosotros que nos gustaría que fuera adoptado cuanto antes mejor, sin tener que pasar un largo periodo de tiempo en el refugio. Es un gato sano y adorable: no puedes pedir más!

Ven al refugio y pregunta por Sheldon.

Contacte info@protectoragranollers.org o al 938 402 777