June (adopció urgent)

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  01/01/2010

Aquesta és la June, una de les nostres gatetes més estimades: això perquè és una gata que ho va passar molt malament a la vida.

Va arribar amb la July, les dues van ser abandonades i un dia van decidir deixar de menjar i cuidar-se: els gats pateixen moltíssim l’abandonament i elles dues van decidir que ja no podien més, que així no volien continuar.
Va ser molt dur i molt llarg el procés de recuperació: la July va tindre un caràcter més fort i es va recuperar perfectament. Avui dia és una gata estupenda que va tindre la sort de ser adoptada al desembre, però la June és més tossuda i, encara que estigui perfectament sana, té un caràcter una mica especial, que necessita algú que tingui experiència amb gats i estigui disposat a ajudar-la.

La June és una gata forta, valenta i que ja no mereix esperar més: volem trobar per la June la família perfecta, que no l’abandoni mai més i pugui ajudar-la a oblidar totes les coses dolentes del seu passat.

Ens ajudes a fer-la feliç?


Aquí os presentamos a June, una de nuestras gatitas más queridas: eso porque es una gata que lo pasó muy mal en la vida.

Llegó con July, las dos fueron abandonadas y un día decidieron dejar de comer y cuidarse: los gatos sufren muchísimo el abandono y ellas dos decidieron que ya no podían más, que así no querían continuar.
Fue muy duro y muy largo el proceso de recuperación: July tuvo un carácter más fuerte y se recuperó perfectamente. Hoy en día es una gata estupenda que tuvo la suerte de ser adoptada en diciembre, pero June es más terca y, aunque esté perfectamente sana, tiene un carácter un poco especial, que necesita alguien que tenga experiencia con gatos y esté dispuesto a ayudarla.

June es una gata fuerte, valiente y que ya no merece esperar más: queremos encontrar para June la familia perfecta, que no la abandone nunca más y pueda ayudarla a olvidar todas las cosas malas de su pasado.

¿Nos ayudas a hacerla feliz?

Contacte info@protectoragranollers.org o al 938 402 777