Box

Any de naixement: Desembre 2014
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

El Box va viure en unes condicions no gaire favorables. Però sembla que això no li ha afectat al seu caràcter. És un gos tranquil, segur de si mateix, no s’altera fàcilment i passeja molt bé. És un gos que transmet pau. És un company de passejos excel·lent perquè com que no tiba de la corretja, gaudeix molt més de les caminades.

Volem que trobi una família que li faci oblidar el seu passat i pugui donar-li l’amor que potser mai ha tingut.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Diciembre 2014
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Box vivió en unas condiciones no demasiado favorables. Pero parece que esto no le ha afectado a su carácter. Es un perro tranquilo, seguro de si mismo, no se altera fácilmente y pasea muy bien. Es un perro que transmite paz. Es un compañero de paseos excelente porque como no tira de la correa, disfruta mucho más de las caminadas.

Queremos que encuentre un hogar que le haga olvidar su pasado y pueda darle el amor que quizás nunca ha tenido.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org