Nano

Any de naixement: Desembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

En Nano és un trapella. Fins que no et coneix, ell vol defensar el seu voltant. Però quan ja t’agafa confiança t’agraeix les carícies i les llaminadures. És actiu i li encanta sortir a passejar pel bosc. És un gos divertit i ple de vitalitat. Segur que et fa somriure més d’una vegada. Ajuda’l a trobar una família que l’estimi i amb qui pugui confiar per ser feliç!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Diciembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Nano es un travieso. Hasta que no te conoce él quiere defender su entorno. Pero cuando te coge confianza te agradece los mimos y las chuches. Es activo y le encanta salir a pasear por el bosque. Es un perro divertido y lleno de vitalidad. Seguro que te hace sonreir más de una vez! Ayúdalo a encontrar una familia que lo quiera y con la que pueda confiar para ser feliz.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org