Olaf

Any de naixement: Novembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

L’Olaf té aquella mirada de bebé gran, d’innocència, que enamora al qui creua la mirada amb ell. És carinyós i sempre busca les carícies del qui s’acosta. Comparteix la gàbia amb en Rosendo i es porten molt bé. L’Olaf és molt jovenet i ja està en un refugi. No volem que creixi sense saber què és una llar. Li dones l’oportunitat de viure amb tu?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Noviembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Olaf tiene esa mirada de bebé grande, de inocencia, que enamora a quien cruza la mirada con él. Es cariñoso y siempre busca los mimos de quien se acerca. Comparte jaula con Rosendo y se portan muy bien. Olaf es muy jovencito y ya está en un refugio. No queremos que crezca sin saber qué es un hogar. ¿Le das una oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org