Laika

Any de naixement: Maig 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Gran

La Laika és un tros de pa. És molt carinyosa i passeja molt tranquil·la. De seguida et busca la mirada i li encanta la companyia. Pot compartir espai amb altres gossos. Per desgràcia, la Laika no és el primer cop que ve al refugi. Ja fa uns anys que va ser-hi i ara hi ha hagut de tornar. No volem que hi passi gaire temps i s’oblidi del que és tenir una família que l’estimi.

Ajuda a la Laika a trobar la seva família definitiva.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Mayo 2015
Sexo: Hembra
Raza: Mestiza
Tamaño: Grande

Laika es un trozo de pan. Es muy cariñosa y pasea muy tranquila. En seguida te busca la mirada y le encanta la compañía. Puede compartir espacio con otros perros. Por desgracia, Laika no es la primera vez que viene al refugio. Ya hace unos años que estuvo aquí y ahora ha tenido que volver. No queremos que pase demasiado tiempo y se olvide de que es tener una familia que la quiera.

Ayuda a Laika a encontrar su familia definitiva.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org