Venus (acollida)

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Setembre 2016

 

La Venus és una gateta una mica tímida que va ser trobada pels carrers d’Aiguafreda. Quan va arribar tenia els ulls molt malament però mica en mica s’ha anat recuperant. La Venus es porta bé amb altres gats i necessita temps i paciència per agafar confiança amb la gent. Per l’edat que té és una gateta de tamany bastant petit però amb un cor molt gran.

Vine al refugi a conèixer a aquesta mixeta!

————

Venus es una gatita un poco tímida que fue encontrada por las calles de Aiguafreda. Cuando llegó tenía los ojos muy mal pero poco a poco se ha ido recuperando. Venus se lleva bien con otros gatos y necesita tiempo y paciencia para coger confianza con la gente. Por la edad que tiene es una gatita de tamaño bastante pequeño pero con un corazón muy grande.

¡Ven al refugio a conocer a esta minina!