Luna

Any de naixement: Octubre 2014
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Gran

Aquesta princesa és la Luna! Una gosseta de només té 3 anys i mig, disposada a donar tot l’amor del món. La Luna és tranquil·la i es porta bé amb altres gossos mascles. Passeja bé i se la veu tan feliç sortint de passeig…! Necessita una bona família que la vulgui estimar per sempre.
Vine a conèixer a la Luna! 🙂

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Octubre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Grande

Esta princesa se llama Luna! Una perrita de tan solo 3 años y medio, dispuesta a dar todo el amor del mundo. Luna es tranquila y se lleva bien con otros perros machos. Pasea bien y se la ve tan feliz saliendo de paseo…! Necesita una buena familia que la quiera para siempre jamás.

Ven a conocer a Luna! 🙂