Duc

Any de naixement: Agost 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire
Mida: Mitjà

Aquesta preciositat es diu Duc i és un dels gossos que més malament ho està passant al refugi. Només té 1 any i mig però viure a una gàbia, l’està matant en vida.
Està estressat i molt trist. És un gos actiu, obedient però molt potent. Necessita algú pacient, que entengui i estimi aquest tipus de raça.

Duc ara mateix és un gos espantat que només necessita algú disposat a tornar-li la confiança en ell mateix, fer-li entendre que el món no és dolent i que hi ha famílies que estimen als seus peluts fins al final.
T’agradaria conèixer a Duc? Contacta amb nosaltres!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Agosto 2016
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire
Tamaño: Mediano

Esta preciosidad se llama Duc y es uno de los perros que peor lo está pasando en el refugio. Sólo tiene 1 año y medio pero vivir en una jaula lo está matando en vida.
Está estresado y muy triste. Es un perro activo, obediente pero muy potente. Necesita alguien paciente, que le entienda y le guste este tipo de raza.

Duc ahora mismo es un perro asustado que sólo necesita alguien dispuesto a devolverle la confianza en él mismo, hacerle entender que el mundo no es malo y que hay familias que quieren a sus peludos hasta el final.
¿Te gustaría conocer a Duc? ¡Contacta con nosotros!