Spike

Any de naixement: Desembre 2009
Sexe: Mascle
Raça: Setter
Mida: Gran

L’Spike és un gos juganer i enèrgic que porta temps al refugi. És porta bé amb altres gossos però no li agrada gaire que el manipulin si no et coneix molt. A l’Spike li agrada anar a la seva, potser perquè a la vida no ho ha passat gaire bé i li costa tornar a confiar en la gent.

Amb el menjar i les seves coses és molt seu, però mica en mica anem treballant per eliminar aquesta conducta. T’has enamorat de l’Spike? Vine al centre i pregunta per ell! Els nostres educadors canins et donaran unes pautes per a que tot vagi perfecte!


 

Año de nacimiento: Diciembre 2009
Sexo: Macho
Raza: Setter
Medida: Grande

Spike es un perro juguetón y enérgico que lleva tiempo en el refugio. Se lleva bien con otros perros pero no le gusta mucho que lo manipulen si no te conoce demasiado. A Spike le gusta ir a su rollo, quizás porque en la vida no lo ha pasado bien y le cuesta volver a confiar en la gente.

Con la comida y sus cosas es muy suyo, pero poco a poco vamos trabajando para eliminar esta conducta. ¿Te has enamorado de Spike? ¡Ven al centro y pregunta por él! ¡Nuestros educadores caninos te darán unas pautas para que todo vaya perfecto!