Yako

Any de naixement: Octubre 2010
Sexe: Macho
Raça: Pastor Alemán
Mida: Grande

El Yako té 6 anys i mig. Va arribar al refugi perquè la seva familia no podia cuidar més d’ell. És un bon gos, acostumat a viure amb família i es porta molt bé amb nens.

Com podeu veure, el Yako és un gos molt guapo, però quan el coneixes, veus que encara ho és més per dins.  No està portant bé l’adaptació al refugi, troba a faltar la seva llar. La soledat de la gàbia no és bona per cap gos, però hi ha alguns que ho porten pitjor i aquest és el cas del Yako.

Ens encantaria trobar una bona família per ell. Trobar aviat algú que l’estimi per sempre i no veure més com pateix quan el tornes al refugi després del passeig.
Ens ajudes a trobar una bona llar per a aquest pelut?

————–

Año de nacimiento: Octubre 2010
Sexo: Macho
Raza: Pastor Alemán
Medida: Grande

Yako tiene 6 años y medio. Llegó al refugio porque su familia no podía cuidar más de él. Es un buen perro, acostumbrado a vivir con familia y se lleva muy bien con los niños.

Cómo podéis ver, Yako es un perro muy guapo, pero cuando lo conoces, puede ver que todavía lo es más por dentro.  No está llevando demasiado bien la adaptación al refugio, echa de menos su hogar. La soledad de la jaula no es buena para ningún perro, pero hay algunos que lo llevan peor y este es el caso del Yako.

Nos encantaría encontrar una buena familia para él. Encontrar pronto a alguien que lo quiera para siempre  y no ver más como sufre cuando vuelves al refugio después del paseo.
¿Nos ayudas a encontrar un buen hogar para este peludín?