Sia

Any de naixement: Febrer 2017
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

La Sia és una gossa enèrgica i de gran força. I a la vegada és una gossa molt carinyosa. Sempre demana afecte i atencions. Podríem dir que és molt passional, d’aquells animals que et roben el cor perquè tenen un caràcter molt intens. Necessita fer exercici cada dia i busquem una família que li pugui donar una vida activa i a la vegada retornar el mateix amor que ella dóna. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Febrero 2017
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Sia es una perra enérgica y de gran fuerza. Y a la vez, es una perra muy cariñosa. Siempre pide afecto y atenciones. Podríamos decir que es muy pasional, de esos animales que te roban el corazón porque tienen un carácter muy intenso. Necesita hacer ejercicio cada día y buscamos una familia que le pueda dar una vida activa y a la vez devolverle el mismo amor que ella da. ¿La ayudas ?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org