Luna

Any de naixement: Gener 2011
Sexe: Femella
Raça: Gos d’Atura
Mida: Gran

La Luna comparteix espai amb el seu company Puzzle. Una gossa tranquil·la i que passeja bé tot i que tot just s’hi estigui acostumant a això de sortir amb la corretja. La Luna és alegre i més calmada que el seu company. Una peludeta que espera la seva oportunitat i que promet estimar-te per sempre.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2011
Sexe: Hembra
Raça: Pastor Catalán
Mida: Grande

Luna comparte espacio con su compañero Puzzle. Una perrita tranquila y que pasea bien a pesar de que aún se esté acostumbrando a esto de salir con la correa. Luna es alegre y más calmada que su compañero. Una peluditaque espera su oportunidad y que promete quererte siempre.