Puzzle

Any de naixement: Març 2017
Sexe: Mascle
Raça: Border Collie
Mida: Gran

El Puzzle va arribar al refugi amb la seva companya Luna. Dos gossos de pastoreig que van arribar al refugi fa pocs dies. El Puzzle és enèrgic i el seu passat ha estat molt dur. Però no ens volem centrar això… volem mirar al futur i trobar una bona família per ell. Un gos inteligent, simpàtic, alegre i amb moltes ganes de jugar i sortir a passejar. Vine a conèixer a aquest peludet al refugi i deixa que el seu somriure et canvii la vida.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2017
Sexo: Macho
Raza: Border Collie
Medida: Grande

Puzzle llegó al refugio con su compañera Luna. Dos perros de pastoreo que llegaron al refugio hace pocos días. Puzzle es enérgico y su pasado ha sido muy duro. Pero no nos queremos centrar esto… queremos mirar al futuro y encontrar una buena familia para él. Un perro inteligente, simpático, alegre y con muchas ganas de jugar y salir a pasear. Ven a conocer a este peludito al refugio y deja que su sonrisa te cambie la vida.