Rumbo

Any de naixement: Maig 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà – Gran

 

El Rumbo és jove i molt juganer però tot i això passeja bé i li agrada estar sempre envoltat de gent. El Rumbo és una renúnica… un pelut acostumat a viure en una llar que d’un dia per l’altre ho ha perdut tot. El Rumbo és un amor! Et convidem a venir al refugi i conèixer-lo.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org

———–

Año de nacimiento: Mayo 2016
Sexe: Macho
Raça: Mestizo
Mida: Mediano – Grande

Rumbo es joven y muy juguetón pero aún así pasea bien y le gusta estar siempre rodeado de gente. Rumbo es una renúnica… un peludo acostumbrado a vivir en un hogar que de un día para el otro lo ha perdido todo. ¡Rumbo es un amor! Te invitamos a venir al refugio y conocerlo.