Turco

Any de naixement: Gener 2017
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire
Mida: Mitjà

El Turco és un gos d’una raça categoritzada com a “perillosa”. Però si passéssiu tan sols un minut amb ell podríeu descobrir que aquest pelut és tot el contrari. El Turco és bo, passeja bé, és molt calmat i sobretot molt carinyós. No entenem com algú ha estat capaç d’abandonar aquest tros de pa. El Turco necessita una família que el mereixi i que pugui donar-li tota la felicitat del món. Aquest petit no pot passar més temps dins una gàbia. Anima’t i vine a conèixer al Turco!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Enero 2017
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire
Medida: Mediano

Turco es un perro de una raza categorizada como “peligrosa”. Pero si pasarais tan sólo un minuto con él podríais descubrir que este peludo es todo lo contrario. Turco es bueno, pasea bien, es muy calmado y sobre todo muy cariñoso. No entendemos como alguien ha sido capaz de abandonar a este trozo de pan. Turco necesita una familia que lo merezca y que pueda darle toda la felicidad del mundo. Este pequeño no puede pasar más tiempo dentro de una jaula. ¡Anímate y ven a conocer Turco!