Nala

Any de naixement: Octubre 2016
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Nala va arribar amb en Simba perquè el seu antic propietari els va deixar abandonats a casa, sols. El seu passat ha sigut dur, però ara ja estan amb nosaltres i els hi trobarem la millor família per ells. La Nala és una gossa energètica, jove i molt afectuosa. Estima moltíssim al Simba, el seu company, i quan passegen sempre vol estar al seu costat. La Nala busca sempre el contacte de les persones, així que qui l’adopti haurà escollit una font d’amor incondicional. Vine a coneixer la Nala!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Octubre 2016
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Nala llegó junto con Simba porque su antiguo propietario los dejó abandonados en casa, solos. Su pasado ha sido duro, pero ahora ya están con nosotros y les encontraremos la mejor familia para ellos. Nala es una perra energética, joven y muy afectuosa. Quiere mucho a Simba, su compañero, y cuando pasean siempre quiere estar a su lado. Nala busca siempre el contacto de las personas, así que quien la adopte habrá escogido una fuente de amor incondicional. ¡Ven a conocer a Nala!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org