Riba

Any de naixement: Març 2016
Sexe: Femella
Raça: Shar Pei
Mida: Gran

La Riba va ser trobada voltant pels carrers de Granollers, sola i espantada. És molt joveneta i ja sap què és ser abandonada. Va arribar en molt mal estat, bruta i plena de paparres. Aquí l’estem ajudant a recuperar la il·lusió de viure, però només una nova família li podrà retornar la il·lusió de ser estimada. No volem que creixi al refugi. Ajuda a la Riba a ser feliç!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2016
Sexo: Hembra
Raza: Shar Pei
Tamaño: Grande

Riba fue encontrada por las calles de Granollers, sola y muy asustada. Es muy jovencita y ya sabe qué es ser abandonada. Llegó en muy mal estado, sucia y llena de paparras. Aquí la estamos ayudando a recuperar la ilusión de vivir, pero solo una nueva familia la podrá devolver la ilusión de ser querida. No queremos que crezca en el refugio. ¡Ayuda a Riba a ser feliz!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org