Flou

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  Març 2017

La Flou és una gata amb bon cor però encara està una mica espantada. És dòcil i mansa però de moment no tolera massa bé la manipulació. Necessita el seu temps… adaptar-se i començar a confiar en els voluntaris i treballadors del centre. Ens agradaria que trobes una família aviat i una llar on estar segura i tranquil·la. Vine a conèixer a aquesta petita pantera! La seva mirada et captivará.


Flou es una gata con buen corazón pero todavía está un poco asustada. Es dócil y mansa pero de momento no tolera demasiado bien la manipulación. Necesita su tiempo… adaptarse y empezar a confiar en los voluntarios y trabajadores del centro. Nos gustaría que encontrara una familia pronto y un hogar donde estar segura y tranquila. ¡Ven a conocer a esta pequeña pantera! Su mirada te cautivará.