John

Any de naixement: Març 2012
Sexe: Mascle
Raça: Gos d’atura
Mida: Mitjà

Aquest pelut tant simpàtic és el John. Rescatat junt amb dos gossos més d’una masia on un pastor els tenia en molt males condicions. John és un gos valent. No li té por a la vida tot i el passat que ha tingut. Sap que ara està protegit i està aprofitant per aprendre a passejar, estimar i jugar. Tot el que li ha mancat durant molt de temps… És molt agraït amb tot: les carícies, els passejos, el menjar…

Ara necessita una llar. Un lloc on deixar de sobreviure per començar a viure i per això et necessita a tu. Vols fer feliç a aquesta coseta? Vine a buscar-lo. Serà la millor decisió de la teva vida!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2012
Sexo: Macho
Raza: Perro pastor
Tamaño: Mediano

Este peludo tan simpático es John. Rescatado junto con dos perros más de una masía donde un pastor los tenía en muy malas condiciones. John es un perro valiente. No le tiene miedo a la vida incluso con el pasado que ha tenido. Sabe que ahora está protegido y está aprovechando para aprender a pasear, querer y jugar. Todo lo que le ha faltado durante tanto tiempo… Es muy agradecido con todo: las caricias, los paseos, la comida…

Ahora necesita un hogar. Un lugar donde dejar de sobrevivir para empezar a vivir y para ello te necesita a ti. ¿Quieres hacer feliz a esta cosita? Ven a buscarlo. ¡Será la mejor decisión de tu vida!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org