Olivia

Any de naixement: Març 2008
Sexe: Femella
Raça: Gos d’atura
Mida: Mitjà

L’Olivia és una gossa discreta però molt dolça. Va arribar amb dos gossos més procedents d’una masia on un pastor els tenia en total estat de deixadesa. D’ençà que va arribar al refugi, ha après moltes coses, però la principal és que ella és una gossa especial. Ella mai havia sigut una gossa estimada i ara veu que per nosaltres és una princesa encantadora i no un ésser sense valor.
L’Oliva és tranquil·la, bona, educada i discreta. Li encanta rebre carícies. Passejar i olorar-ho tot. Gaudir de la vida que mai va tenir. És molt sociable amb altres gossos.

Si tu vols que sigui la teva princesa, vine i coneix-la. Val la pena que lluitis pel seu amor.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2008
Sexo: Femella
Raza: Perro pastor
Tamaño: Mediano

Olivia es una perra discreta pero muy dulce. Llegó junto con otros dos perros procedentes de una masía donde un pastor los tenía en un total estado de dejadez. Desde que llegó al refugio, ha aprendido muchas cosas, pero la principal es que ella es una perra especial. Ella nunca ha sido una perra querida y ahora ve que para nosotros es una princesa encantadora y no un ser sin valor. Olivia es tranquila, buena, educada y discreta. Le encanta recibir caricias. Pasear y olerlo todo. Disfrutar de la vida que nunca tuvo. Es muy sociable con otros perros.

Si tu quieres que sea tu princesa, ven a conocerla. Vale la pena luchar por su amor. 

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org