Marge

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  Febrer 2016

Fa unes setmanes ens va arribar una família de gats al complet: el pare, la mare i els seus cadells. I els vam batejar amb els noms de la família dels Simpson. 

Ara ja han passat unes setmanes i el Bart, la Lisa, la Maggie i fins i tot el pare Homer han estat adoptats. La que us presentem és la Marge, una gateta dòcil i molt bona, l’última que queda per ser adoptada i que la família al complet tingui un final feliç.


Hace unas semanas nos llegó una familia de gatos al completo: el padre, la madre y sus cachorros. Y los bautizamos con los nombres de la familia Simpson.

Ahora ya han pasado unas semanas y Bart, Lisa, Maggie y hasta el padre Homer han sido adoptados. La que os presentamos es la Marge, una gatita dócil y muy buena, la última que queda para ser adoptada y que la familia al completo tenga un final feliz.