Dalí

Any de naixement: Abril 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís de Llaurador
Mida: Gran

El Dalí es un gos jove i bo, amb tota la vida per endavant. Tot i ser un gos de raça gran passeja molt i molt bé! El Dalí està desitjant trobar una família per omplir-la de petons. No et pots perdre el conèixer a aquesta meravella de gos. Vine a veure al Dalí! Estem segurs de que et canviarà la vida.
Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo de Labrador
Medida: Grande

Dalí es un perro joven y bueno, con toda la vida por delante. A pesar de ser un perro de raza grande ¡pasea super bien! Dalí está deseando encontrar una familia para llenarla de besos. No te puedes perder el conocer a esta maravilla de perro. V¡en a ver a a Dalí! Estamos seguros de que te cambiará la vida.