Aramis

Any de naixement: Octubre 2017
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

L’Aramis, junt amb el Portos i l’Athos, van ser trobats solets voltant pels carrers de Lliçà de Vall. Són cadellots en estat pur. Energètics, juganers i molt divertits. L’Aramis és el més passional de tots. Els tres són molt carinyosos, però l’Aramis té la medalla d’or. Quan et veu, està tan content que et vol llepar de dalt a baix. El bo que té és que es deixa corregir bé aquesta energia descontrolada, pròpia d’un cadellot. Si saps donar-li l’ordre correcte, l’Aramis obeeix bé. Els tres necessiten una família perquè no volem que creixin al refugi.

Busquem una família que li pugui donar molt de caliu a casa i sobretot, molt exercici físic, que ara estan en una edat pre-adolescent i necessiten exercitar la seva musculatura i la seva ment.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Octubre 2017
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Aramis, junto con Portos y Athos, fueron encontrados solos vagando por las calles de Lliçà de Vall. Son cachorros en estado puro. Energéticos, juguetones y muy divertidos. Aramis es el más pasional de todos. Los tres son muy cariñosos, pero Aramis tiene la medalla de oro. Cuando te ve está tan contento que te quiere lamer de arriba a abajo. Lo bueno que tiene es que se deja corregir bien esta energía descontrolada, propia de un cachorro. Si sabes darle la orden correcta, Aramis obedece bien. Los tres necesitan una familia porque no queremos que crezcan en el refugio.

Buscamos una família que le pueda dar el calor de un hogar y, sobretodo, mucho ejercicio físico, que ahora están en una edad pre-adolescente y necesitan ejercitar su musculatura y su mente.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org