Gucci

Any de naixement: abril 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

En Gucci ha sigut abandonat a la seva vivenda per la seva antiga familia. No volem ni imaginar la por i l’estrés que va passar sol fins que va ser recollit. Va arribar al centre amb por i molt nerviós, però mica en mica i amb el treball diari ja ha anat veient que pot ser feliç altre cop. És un pelut carinyós, una mica esbojarrat perquè és jovenet i molt divertit. Té moltes ganes, igual que nosaltres, de trobar una llar definitiva i oblidar el seu passat. Volem que sàpiga què és ser estimat de veritat i que comenci una nova vida ben aviat. Ho aconseguirem Gucci!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Gucci fue abandonado en su vivienda por su antigua familia. No queremos ni imaginar el miedo y estrés que pasó solo hasta que por fin fue recogido. Llegó al centro con mucho miedo y nervioso, pero poco a poco y con el trabajo diario ya ha ido viendo que puede ser feliz otra vez. Es un peludito cariñoso, un poco alocado por la edad y muy divertido. Tiene muchas ganas, igual que nosotros, de encontrar un hogar definitivo y olvidar su pasado. Queremos que sepa qué es ser querido de verdad y que empiece una nueva vida muy pronto. ¡Lo conseguiremos Gucci!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org