Kili

Any de naixement: juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pastor belga
Mida: Gran

En Kili és un gos molt intel·ligent i energètic. Sap obrir la porta de la seva gàbia amb el morro perquè quan sap que ha de sortir, no té paciència per esperar ni un minut més. Un cop a fora, es relaxa i és un gos encantador. Els peluts quan surten de la protectora i troben la seva família, es transformen i deixen veure els amors que són en realitat. Fora de la protectora, mentre surt a passejar és un gos molt feliç. Per això volem que trobi la seva família ben aviat. Vine a conèixer el Kili!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2016
Sexo: Macho
Raza: Pastor belga
Tamaño: Grande

Kili es un perro muy inteligente y energético. Sabe abrir la puerta de su jaula con el hocico porque cuando sabe que tiene que salir, no tiene paciencia para esperar ni un minuto más. Una vez fuera, se relaja y es un perro encantador. Los peludos, cuando salen de la protectora y encuentran su familia, se transforman y dejan ver el amor que son en realidad. Fuera de la protectora, mientras sale a pasear, es un perro feliz. Por eso queremos que encuentre su familia pronto. ¡Ven a conocer a Kili!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org