Yen

Any de naixement: febrer 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

En Yen és el segon cop que arriba a la protectora. Va ser adoptat de cadell però per uns problemes familiars va tornar al centre abans de passar per una altra família on la por el va traïr. Ara és un gos recuperat, segur i ple de vida. És un gos que necessita ser el fill únic. És simpàtic i carinyós i quan entres a la seva gàbia comença a saltar d’alegria. Encara té la mirada de cadell i no volem que el seu passat agitat sigui un mal record per ell. Estem segurs que trobarà la seva família definitiva ben aviat i viure amb ella tota la vida que li queda per davant. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Yen es la segunda vez que llega a la protectora. Fue adoptado de cachorro pero por unos problemas familiares volvió al centro antes de pasar por otra familia donde el miedo lo traicionó. Ahora es un perro recuperado, seguro y lleno de vida. Es un perro que necesita ser hijo único. Es simpático y cariñoso y cuando entras en su jaula empieza a saltar de alegría. Todavía tiene la mirada de cachorro y no queremos que su pasado agitado sea un mal recuerdo para él. Estamos seguros que encontrará su familia definitiva pronto y podrá vivir con ella toda la vida que le queda por delante. ¿Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org