Ares

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Maig 2017

L’Ares va arribar al refugi en un estat de salut molt delicat. Estava ferit i va estar uns dies ingressat…tot semblava indicar que havia caigut d’un primer pis. Van anar passant els dies i l’Ares es va recuperar i va deixar veure un gat dòcil i molt mimós.

L’Ares ja està en perfecte estat i necessita una família amb la que sentir-se cuidat i protegit. Ell promet ser el millor dels gats! Vine al centre a conèixer a aquesta petita pantereta!  🙂


Ares llegó al refugio en un estado de salud muy delicado. Estaba herido y estuvo unos días ingresado…todo parecía indicar que había caído de un primer piso. Fueron pasando los días y Ares se recuperó y dejó ver un gato dócil y muy cariñoso. 

Ares ya está en perfecto estado y necesita una familia con la que sentirse cuidado y protegido. ¡Él promete ser el mejor de los gatos! ¡Ven al centro a conocer a esta pequeña panterita! 🙂