Currikichi

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  Abril 2014

El Curri és una renúncia dels seus propietaris i d’ençà que ha arribat a la gatera que no es mou del seu racó. No porta gens bé el canvi de vida i tot i que es deixa tocar i manipular, té força por. Necessitem urgentment una casa per aquest gat! Al refugi ho està passant malament i l’actual quantitat de felins que hi ha a la gatera l’estressa i no l’ajuda gens a adaptar-se.

——–

Curry es una renuncia de sus propietarios y des de que ha llegado a la gatera que no se mueve de su rincón. No lleva nada bien el cambio de vida y a pesar de que se deja tocar y manipular, tiene bastante miedo. ¡Necesitamos urgentemente una casa para este gato! En el refugio lo está pasando mal y la actual cantidad de felinos que hay en la gatera le estresa y no le ayuda nada a adaptarse.