Viggo

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Juny 2014

El Viggo va ser trobat malferit al carrer i va passar un temps ingressat al veterinari fins que finalment es va poder recuperar. El Viggo també va ser detectar d’immunodeficiència felina així que a la que va estar bé, va ser traslladat a la zona de gats positius. El Viggo és dolç, tranquil, afectuós i no cal dir que també és un pelut preciós! El que l’adopti s’emportarà un gran company de per vida.


Viggo fue encontrado malherido en la calle y pasó un tiempo ingresado en el veterinario hasta que finalmente pudo estar recuperado. Viggo también fue detectado de inmunodeficiencia felina así que a la que estuvo bien, fue trasladado a la zona de gatos positivos. Viggo es dulce, tranquilo, cariñoso y no hace falta decir ¡que también es un peludo precioso! El que lo adopte se llevará un gran compañero de por vida.