Aceitun

Any de naixement: Juny 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

No entenem perquè l’Aceitun està amb nosaltres. És un gos amb un caràcter molt bo. És molt carinyós i costa d’entendre com algú no el pot estimar ni ha pogut tenir cura d’ell com es mereix. Però si ha arribat aquí, és perquè ha de tenir una segona oportunitat per a trobar la seva família adoptiva. I estem segurs que així serà. Passeja molt bé, és agraït i dòcil.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Junio 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

No entendemos porqué Aceitun está con nosotros. Es un perro con un carácter muy bueno. Es muy cariñoso y cuesta de entender como alguien no lo puede querer, ni ha podido tener cuidado de él como se merece. Pero si ha llegado aquí es porque debe tener una segunda oportunidad para encontrar su familia adoptiva. Y estamos seguros que así será. Pasea muy bien, es agradecido y dócil.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org