Jacob

Any de naixement: Abril 2012
Sexe: Mascle
Raça: Boxer
Mida: Gran

En Jacob és un gos molt afectuós i sociable. Té la vitalitat d’un cadell, tot i que ja és un gos adult. Comparteix pati amb altres gossos i té molts amics. Però a la protectora no és gaire feliç. Sembla que enyora el tenir una llar i una família i a nosaltres ens trenca el cor pensar que pugui envellir al refugi. Vine a conèixer en Jacob!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2012
Sexo: Macho
Raza: Boxer
Tamaño: Grande

Jacob es un perro muy afectuoso y sociable. Tiene la vitalidad de un cachorro, aunque ya es un perro adulto. Comparte patio con otros perros y tiene muchos amigos. Pero en la protectora no es demasiado feliz. Parece que echa de menos tener un hogar y una familia y a nosotros nos rompe el corazón pensar que pueda envejecer en el refugio. ¡Ven a conocer a Jacob!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org