Pika

Any de naixement: Setembre 2014
Sexe: Femella
Raça: Llaurador Retriever
Mida: Gran

La Pika va ser trobada voltant pels carrers però no tenia xip. És la nostra gordita preferida. És simpàtica, carinyosa, plena d’energia, sociable amb gossos i persones, guapa, dolça… Com amb tants altres peluts, ens és molt difícil entendre com ningú l’ha reclamat. Però estem segurs que, aviat, aquesta carona tan bonica trobarà una nova llar on viure i ser estimada per sempre.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Septiembre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Labrador Retriever
Tamaño: Grande

Pika fue encontrada vagando por la calle pero no tenía chip. Es nuestra gordita favorita. Es simpática, cariñosa, llena de energía, sociable con perros y personas, guapa, dulce… Como con tantos otros peluditos, nos es muy difícil entender como nadie la ha reclamado. Pero estamos seguros que, pronto, esta carita tan bonita encontrará un nuevo hogar donde vivir y ser siempre querida.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org