Silver

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Setembre 2017

Silver! Fa poques setmanes que et vam trobar al carrer però ja ens has robat el cor a tots.

Ets tan bo i afectuós que no podem entendre perquè si algú et va perdre no et va buscar per tots els racons, perquè ens neguem a pensar que algú pugui abandonar a un gat tan bo i tan noble. Només tens 1 any, tota una vida per endavant. Qui t’adopti s’emportarà un gat 10. Molta sort petitó.

———–

¡Silver! Hace pocas semanas que te encontramos en la calle pero ya nos has robado el corazón a todos.

Eres tan bueno y cariñoso que no podemos entender porque si alguien te perdió no te buscó por todos los rincones, porque nos negamos a pensar que alguien pueda abandonar a un gato tan bueno y tan noble. Sólo tienes 1 año, toda una vida por delante. Quién te adopte se llevará un gato 10. Mucha suerte pequeñito.