Bravo

Any de naixement: Setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Gran

En Bravo és un gos molt especial. Té una història trista darrera. Va ser trobat al carrer, lligat amb un collar de càstig. D’estar al refugi s’ha anat aprimant. Segurament per l’estrés i pena d’estar aquí. No porta gens bé això d’estar a la gàbia. La tristesa el consumeix i volem que trobi un lloc on ser ben feliç. Wild Souls ha treballat amb ell i els educadors sempre han dit que en Bravo era impressionant i molt obedient.

És un gos que té enamorats a tots els treballadors i voluntaris i a la seva elegància no li cal cap descripció. Però sembla que encara cap adoptant s’hi ha enamorat. En Bravo mereix una oportunitat de trobar la felicitat fora del refugi. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Setiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull Terrier
Tamaño: Grande

Bravo es un perro muy especial. Tiene una historia triste detrás. Fue encontrado en la calle, atado con un collar de castigo. De estar en el refugio se ha ido adelgazando. Seguramente por el estrés y pena de estar aquí. No lleva nada bien esto de vivir en una jaula. La tristeza lo consume y queremos que encuentre un hogar donde ser feliz. Wild Souls ha trabajado con él y los educadores siempre dicen que Bravo es impresionante y muy obediente.

Es un perro que tiene enamorados a todos los trabajadores y voluntarios. Y a su elegancia no le hace falta ninguna descripción. Pero parece que todavía ningún adoptante se ha enamorado de él. Bravo merece la oportunidad de encontrar la felicidad fuera del refugio. ¿Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org