Me

 

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  Desembre 2012

El món és dels valents. Lluitadors que tiren endavant tot i la cruesa de les experiències que han viscut. El gat que us presentem avui és el Me, un siamès de mida XXL que va ser atropellat pels carrers de Lliçà i com a conseqüència va perdre un ull i va patir diverses ferides de les que s’ha estat recuperant.

El Me segueix creient en l’amor incondicional d’una família tot i haver perdut la seva. Es afectuós i molt bo. Busca algú que el cuidi i el protegeixi, que li doni la seva paraula de que mai més haurà de tornar a patir l’abandonament ni la vida al carrer. El Me es mereix començar a ser feliç. ¿Ens ajudes? Hem de trobar-li una llar! 💪😺🐾


 

El mundo es de los valientes. Luchadores que salen adelante a pesar de la crudeza de las experiencias que han vivido. El gato que os presentamos hoy se llama Me, un siamés tamaño XXL que fue atropellado por las calles de Lliçà y como consecuencia perdió un ojo y sufrió varias heridas de las que se ha estado recuperando.

Me sigue creyendo en el amor incondicional de una familia a pesar de haber perdido la suya. Es cariñoso y muy bueno. Busca alguien que lo cuide y lo proteja, que le dé su palabra de que nunca más tendrá que volver a sufrir el abandono ni la vida en la calle. Me se merece empezar a ser feliz. ¿Nos ayudas? ¡Tenemos que encontrarle un hogar! 💪😺🐾