Will

Any de naixement: Octubre 2014
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Gran

En Will va ser trobat sol i abandonat en un polígon de Granollers. És un dels gossos 10 que tenim. Tranquil, carinyós, passeja sense estirar, guapíssim… Tots els passejadors el volen treure perquè passejar amb ell és molt agradable i recomfortant. És un gos que dóna pau. Transmet tota aquella serenor que ell té i la contagia. La seva mirada és tan dolça i segura que sembla que et parli. Serà un company de vida perfecte per aquell que l’esculli.

Vols compartir la vida amb ell?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Octubre 2014
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull Terrier
Tamaño: Grande

Will fue encontrado solo y abandonado en un polígono de Granollers. Es uno de los perros 10 que tenemos. Tranquilo, cariñoso, pasea tin tirar de la correa, guapísimo… Todos los paseadores lo quieren sacar porque pasear con él es muy agradable y reconfortante. Es un perro que da paz. Transmite toda esa serenidad que tiene y la contagia. Su mirada es tan dulce y segura que parece que hable. Será un compañero de vida perfecto para aquel que lo escoja.

¿Quieres compartir la vida con él?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org