Àfrica

Any de naixement: Març 2013
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

L’Àfrica és una gossa especial. És molt bona, però no tolera la manipulació en excés. És obedient, passeja molt bé i no estira la corretja. És una gossa molt dolça i amb una mirada molt tendre. De seguida et roba el cor. Volem trobar-li una família ben aviat!

Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2013
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Africa es una perra especial. Es muy buena, pero no tolera la manipulación en exceso. Es obediente, pasea muy bien y no tira de la correa. Es una perra muy dulce y con una mirada muy tierna. Enseguida te roba el corazón. Queremos encontrarle una familia muy pronto.

¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org