Kolo

Any de naixement: Abril 2018
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Mitjà

En Kolo és un gos molt dolç i simpàtic. Té una mirada que enamora i la tendresa d’un gos jovenet. Es porta bé tant amb mascles com amb femelles i passeja bé. Vols ser tu la seva nova família? Ajuda’l a no créixer en un refugi i a saber què és tenir una llar calenta on poder viure una vida feliç!

Vine a conèixe’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2018
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Kolo es un perro muy dulce i simpático. Tiene una mirada que enamora y la ternura de un perro jovencito. Se porta bien tanto con machos como con hembras y pasea bien. ¿Quieres ser tu su nueva familia? Ayúdalo a no crecer en un refugio y a saber qué es tener un hogar calentito donde poder vivir una vida feliz.

¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org