Oier

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Gener 2011


L’Oier us espera al refugi. Té 8 anys i és un dels gats que ens vam trobar en transportins al costat del refugi.
L’Oier és mooolt afectuós! 😻Li encanta que el toquin i li rasquin el cap i la panxa. A les fotos el podeu veure juntament amb el que creiem que és un dels seus fills, l’Ander. 😺😺 Aquest parell us esperen al refugi! Dos mixets molt nobles i bons que mereixen algú disposat a estimar-los i cuidar-los per sempre. 💕

———————–

Oier os espera en el refugio. Tiene 8 años y es uno de los gatos que nos encontramos en transportines junto al refugio.
¡Oier es muuuuy cariñoso! 😻Le encanta que lo toquen y le rasquen la cabeza y la panza. En las fotos lo podéis ver junto con el que creemos que es uno de sus hijos, Ander. 😺😺 ¡Este par os esperan en el refugio! Dos mininos muy nobles y buenos que merecen alguien dispuesto a cuidarlos y quererlos por siempre jamás. 💕