Opera

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Agost 2014

Aquesta simpàtica gateta és l’Opera. 😸
Té 4 anys i va ser trobada a Granollers. Ja fa moltes setmanes que és amb nosaltres i des de la gatera veu com els seus companys van marxant adoptats i la seva oportunitat sembla que encara no arriba. 😕
L’Opera necessita uns minuts, tampoc massa, per apropar-se, olorar-te i deixar-se conèixer. L’Opera només demana una mica de paciència, amor i afecte. Ens ha dit que amb qui li doni una oportunitat… promet ser la millor gateta del món. 😺💕


Esta simpática gatita se llama Opera. 😸
Tiene 4 años y fue encontrada en Granollers. Ya hace muchas semanas que está con nosotros y desde la gatera ve como sus compañeros van siendo adoptados y su oportunidad parece que todavía no llega. 😕
Opera necesita unos minutos, tampoco demasiado, para acercarse, olerte y dejarse conocer. Opera solo pide un poco de paciencia, amor y afecto. Nos ha dicho que quienes le dén una oportunidad… promete ser la mejor gatita del mundo. 😺💕