Pikachu

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Setembre 2017

La Pikachu té un any i mig i és una gateta molt especial que va arribar enfadada amb el món. 🙁 Ens va costar molt fer-li veure que no li voliem fer cap mal, que només volíem cuidar-la i que es poses bé.
Creiem que el passat de la Pikachu no va ser fàcil i per això, tot i que ara és una gateta dòcil i mimosa, a vegades pot reaccionar una mica bruscament i marxar corrents.
Busquem aquella persona que la pugui comprendre i li ensenyi totes les coses bones que té la vida. La Pikachu mereix conèixer el que és una família de veritat. Creus que podries ser tu? No ho dubtis més i apropa’t al refugi a conèixer-la! Et necessita!

Pikachu tiene un año y medio y es una gatita muy especial que llegó enfadada con el mundo. Nos costó mucho hacerle ver que no le queríamos ningún mal, que solo queríamos cuidarla y que se recuperara. Creemos que el pasado de Pikachu no fue fácil y por eso, a pesar de que ahora es una gatita dócil y mimosa, a veces puede reaccionar un poco bruscamente e irse corriendo.

Buscamos aquella persona que pueda comprenderla y le enseñe todas las cosas buenas que tiene la vida. Pikachu merece conocer lo que es una familia de verdad. ¿Crees que podrías ser tu? ¡No lo dudes más y acércate al refugio a conocerla! ¡Te necesita!