Bella

Any de naixement: febrer 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Bella va arribar al refugi per una renúncia de propietari. És molt joveneta, juganera, divertida, activa, simpàtica… què podem dir d’aquesta carona tan alegre i plena de vitalitat!! És molt sociable amb altres gossos, així que pot viure amb qualsevol família disposada a rebre-la amb amor i dedicació. La Bella és d’aquells gossos que quan arriben a una nova llar, l’omplen de vida des del minut 1. Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Bella llegó al refugio por una renuncia del propietario. Es muy jovencita, juguetona, divertida, activa, simpática… qué podemos decir de esta carita tan alegre y llena de vitalidad! Es muy sociable con otros perros, así que puede vivir con cualquier familia dispuesta a recibirla con amor y dedicación. Bella es de esos perros que cuando llegan a su nuevo hogar, lo llenan de vida desde el minuto 1. ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org