Django

Any de naixement: agost 2015
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjana

En Django és un gos especial. Va arribar amb molts problemes d’estrés, però mica en mica ha anat agafant confiança amb la gent i amb l’entorn. Passeja molt bé i molt tranquil sense estirar de la corretja, però necessita el seu espai per anar confiant. Busquem una família que li pugui donar la calma, espai i amor que necessita per ser feliç del tot.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2015
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Django es un perro especial. Llegó con muchos problemas de estrés, pero poco a poco ha ido cogiendo confianza con la gente y el entorno. Pasea muy bien y muy tranquilo sin estirar de la correa, pero necesita su espacio para ir confiando. Buscamos una familia que le pueda dar la calma, espacio y amor que necesita para ser feliz del todo.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org