Duna

Any de naixement: novembre 2017
Sexe: Femella
Raça: Podenco
Mida: Mitjana

La Duna és una podenca molt poruga. Va arribar amb molt estrés i por al refugi però mica en mica ha millorat molt. És molt sociable amb mascles i femelles i és molt juganera. Amb persones li costa més agafar confiança, però quan l’agafa, és un amor.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2017
Sexo: Hembra
Raza: Podenco
Tamaño: Mediano

Duna es una podenca muy miedosa. Llegó con mucho estrés y miedo al refugio pero poco a poco ha ido mejorando mucho. Es muy sociable con machos y hembras y es muy juguetona. Con las personas le cuesta un poco más coger confianza, pero cuando la coge, es un amor.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org