Kyra

Any de naixement: desembre 2010
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Mitjana

La Kyra és boníssima. Ha arribat al refugi per problemes familiars i ara s’està adaptant a aquest nou espai on segur que li podrem trobar una nova família. Està molt acostumada a estar a casa i a conviure amb nens. És molt carinyosa. Esperem que el seu temps en el refugi sigui molt curt i aviat pugui tornar a estar en una llar plena d’amor i es pugui sentir estimada de nou.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2010
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Mediano

Kyra es buenísima. Ha llegado al refugio por problemas familiares y ahora se está adaptando a este nuevo espacio donde seguro que le podremos encontrar una nueva familia. Está muy acostumbrada a estar en casa y a convivir con niños. Es muy cariñosa. Esperamos que su tiempo en el refugio sea muy corta y pronto pueda volver a estar en un hogar llena de amor donde se pueda volver a sentir querida.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org