Alaia

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

L’Alaia és un d’aquells gossos que ha tingut mala sort i bona sort a la vegada. Per una banda, la mala sort és que va ser abandonada a la seva sort i va anar a parar en un lloc tan perillós com la C-17. I per l’altra, la bona sort va ser que una noia la va poder agafar i va evitar que l’atropelléssin. És molt joveneta i ja ha viscut l’estrés de l’abandomanet i el perill de la carretera.

És una gossa molt bona i sociable, tant amb altres gossos com amb persones. Una gossa capaç de seguir sent carinyosa tot i la por que ha patit. Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Alaia es una de esos perros que ha tenido mala suerte y buena suerte a la vez. Por un lado, la mala suerte es que fue abandonada a su suerte y fue a parar a un sitio tan peligroso como la C-17. Por otro, la buena suerte fue que una chica la pudo coger y evitar que fuera atropellada. Es una perrita muy joven que ya ha vivido el estrés del abandono y el peligro de la carretera.

Es una perra muy buena y sociable tanto con otros perros como con personas. Una perra capaz de seguir siendo cariñosa a pesar del miedo que ha sufrido. ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org