Faig

Any de naixement: març 2008
Sexe: Mascle
Raça: Gos d’Atura
Mida: Mitjà

Faig és un cas trist, perquè té una edat avançada i no volem que acabi els seus dies al refugi, si no que volem que els passi amb l’escalf d’una família que l’estimi. El vam trobar molt brut, ple de nusos i amb una fístula al cul que li feia molt de mal. Les condicions que aquest gos ha hagut de viure són deplorables. Però gràcies a les atencions que ha rebut al refugi, ara s’ha recuperat al 100%.

En Faig és un gos molt atent de la persona que té al costat i gaudeix molt dels passejos perquè se’ls passa mirant i olorant tot el que troba. Com a bon savi, sap gaudir dels instants de llibertat. Li dones tu la llibertat definitiva?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2008
Sexo: Macho
Raza: Gos d’Atura
Tamaño: Mediano

Faig es un caso triste porque tiene una edad avanzada y no queremos que acabe sus días en el refugio, si no que queremos que los pase con el cariño de una familia que lo quiera. Lo encontramos muy sucio, lleno de nudos y con una fístula en el culo que le dolía mucho. Las condiciones que este perro ha tenido que vivir son deplorables. Pero gracias a las atenciones que ha recibo en el refugio, ahora se ha recuperado al 100%.

Faig es un perro muy atento de la persona que tiene al lado y disfruta mucho de los paseos porque se los pasará mirando y oliendo todo lo que encuentra. Como buen sabio, sabe disfrutar de los instantes de libertad. ¿ Le das tu la libertad definitiva?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org